به گزارش دپارتمان روابط عمومی و بین الملل گروه شرکتهای یاقوت رویان این گردهمایی با حضور جمعی از اندیشمندان و فعالان برجسته ی کشور در موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور برگزار گردید.


          در این گردهمایی که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، سرود جمهوری اسلامی و خیرمقدم دکتر احمدرضا فتوّت آغاز گردید، دکتر فتوت مدیرعامل مجموعه کاریزما مشاور ضمن ابراز خرسندی از تحقق اولین همایش اعضاء 25000 نفری گروه بزرگ کاریزما مشاور و دیدار حضوری حاضرین در این محفل، در باب لزوم بسترسازی و گسترش ارتباطات فیمابین اعضاء گروه و نتایج بسیار مطلوب این فرآیند ایراد سخنرانی کرد. ایشان همچنین از اعضای فعال و فرهیخته کاریزما مشاور همچون آقایان پورفسور محمود ساعتچی، پرفسور ابوالفضل بهشتی و دکتر قاسم انصاری، برای ایراد سخنرانی دعوت به عمل آورد که با سخنان خود موجبات قوت بار علمی گردهمایی را فراهم نمودند.

همچنین دکتر سید حسین اعتمادی موسس گروه شرکتهای یاقوت رویان که به عنوان حمایت کننده اصلی برگزاری این همایش در جمع حاضرین حضور داشت ضمن تاکید موکد بر لزوم انجام بررسی های کارشناسی شده علمی قبل از انجام هر پروژه کسب و کار و نیز اهمیت خاص بهره گیری از نقش کلیدی مشاوره و تشریک آراء طی فرآیند دسترسی به موفقیت، امعان نظر فعالان در حوزه بیزینس به تعیین و تبیین اهداف کلان شفاف در رویه های پیش رو را از مصادیق بارز انکارناپذیر مدیریت علمی پروژه ها دانست.
     وی که چندی پیش به عنوان یکی از موفق ترین مدیران کارآفرین جوان کشور برگزیده شده بود ، یکی از مهم ترین ویژگی های منحصر بفرد کارآفرین را، Dedication  یا وقف کار بودن برشمرد و گفت کارآفرین موفق و خلاق، خود را وقف پروژه خود می نماید به نحوی که واژه خستگی دیگر رنگ و لعابی برایش نداشته باشد.
در بخش پایانی این گردهمایی لوح تقدیر و یادبودی تقدیم سخنرانان همایش گردیده و ضمن قدردانی از حضور تک تک حضار جلسه،  نوید راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی فره مشاور به عنوان اولین پایگاه اطلاع رسانی در حوزه روانشناسی ایران در مجموعه کاریزما مشاور داده شد.
     
شایان ذکر است باغ گیاهشناسی ملی ایران دومین باغ گیاهشناسی در دنیا می باشد که جهت مزید اطلاع بازدیدکنندگان محترم با این مرکز تخصصی، مطالبی چند باختصار ذیل معروض می گردد:

باغ گياهشناسي ملی ایران

باغ گياهشناسي مكاني است كه در آن مجموعه اي از گياهان بومي و غير بومي در فضاي باز و در گلخانه ها كشت مي شوند و نقش مهمي در زمينه هاي مختلف تحقيقاتي از جمله علوم گياهي و باغباني ، آموزش عمومي و آشنا ساختن مردم به اهميت گياهان و لزوم حفاظت از آنها بر عهده دارند. به علاوه باغ گياهشناسي به عنوان ذخيره ژنتيكي گياهان در معرض خطر انقراض مورد استفاده قرار مي گيرد. در باغهاي گياهشناسي امكانات لازم براي مطالعه و تحقيق درباره تنوع زيستي وحفاظت از آنها فراهم مي‌ باشد. با بهره گيري از روش هاي مختلف علمي، امكان شناخت گونه‌هاي گياهي كشور فراهم گشته و محدوده پراكنش آنها تعيين مي ‌گردد. تحقيق در زمينه روش هاي تكثير و پرورش گونه‌ هاي با ارزش از نظر حفاظتي و اقتصادي از موضوعات ديگري است كه در باغهاي گياهشناسي به آن پرداخته مي شود.


موقعيت جغرافيايي و مشخصات

باغ گياهشناسي ملي ايران به وسعت 145هكتار در دامنه جنوبي رشته كوه البرز مرکزي در اراضي چيتگر، در شمال غربي تهران (در محدوده شهرداري منطقه- 22 تهران) و در عرض جغرافيايي 35 درجه  و41  دقيقة شمالي و طول جغرافيايي 51 درجه و 19دقيقة شرقي در ارتفاع 1320 متري از سطح دريا با شيب اصلي 6/2 درصد (شمال به سمت جنوب) و شيب فرعي 9/1درصد (غرب به سمت شرق)  واقع گرديده است. عمليات طراحي و احداث اين باغ از سال 1348 توسط کارشناسان ايراني و با همکاري تعدادي از کارشناسان خارجي آغاز شد و تا کنون متجاوز از 25 مجموعه گياهي با تنوعي بيش از 4000 گونه گياهي از رويشگاه هاي اقاليم حياتي داخل کشور و همچنين تعدادي از رويشگاه -هاي شاخص در ساير اقاليم حياتي دنيا را به همراه مجموعه هاي متنوعي از باغهاي موضوعي را درخود جاي داده است.

 آب و هوا
 
براساس نتايج حاصل از پردازش اطلاعات 56 ساله ايستگاه سينوپتيك مهرآباد تهران (1386-1330) باغ گياهشناسي ملي ايران در سيستم طبقه بندي آمبرژه از آب و هواي خشك و سرد با ميانگين درجة حرارت سالانة 2/17+ درجة سانتيگراد برخوردار مي باشد. حداكثر دماي سالانة آن 43+ درجة سانتيگراد در تيرماه و حداقل آن 15ــ درجه در دي ماه است.
براساس منحني آمبروترميک ترسيم شده (شکل- 2)، طول فصل خشک در موقعيت جغرافيايي ياد شده 7 ماه در سال مي باشد که از فروردين آغاز و تا آبان ادامه مي يابد. متوسط بارندگي سالانه 5/230 ميليمتر، حداكثر نزول بارش در اسفندماه به ميزان 9/39 ميليمتر و حداقل آن در شهريور ماه به مقدار 1/1ميليمتر است.
 تعداد روزهاي يخبندان 48 روز در طول سال بوده که بيشترين تعداد آن 18 روز در دي ماه ثبت شده است. کمترين و بيشترين مقدار رطوبت نسبي نيز مربوط به ماههاي خرداد و دي به ترتيب به مقدار 25 و 64 درصد مي باشد.